[VIDEO AKSI 18++] PADAH BERSELFIE.!!! Wanita Leka Selfie Bontot, Tak Sedar Aksi Dirakam


TAK SEDAR AKSI DIRAKAM | Sebuah video amatur berdurasi satu minit memaparkan seorang wanita sedang leka merakam gambar bontotnya mengunakan sebuah telefon bimbit.

Menerusi klip yang dimuat naik itu, wanita yang tidak diketahui identitinya dilihat berdiri di belakang sebatang pokok sebelum bertindak menyelak baju dan melondehkan seluar yang dipakainya hingga menampakkan seluar dalam dan sebahagian pinggulnya.

Tidak terhenti di situ, wanita berkenaan dilihat merakam aksi bontotnya beberapa kali seolah-olah obses dengan ‘aset’ yang dimilikinya.

Oleh kerana terlalu asyik merakam gambar seksinya untuk mendapatkan posisi yang terbaik, mangsa tidak menyedari bahawa aksi ghairahnya turut dirakam oleh seorang individu tidak dikenali melalui sebuah tingkap.

Setelah selesai merakam aksi lucahnya, wanita itu kembali membetulkan pakaiannya dan berlalu meninggalkan tempat tersebut.

Video pendek yang dimuat naik oleh laman Mirror itu tidak menyatakan di mana dan bila kejadian itu berlaku, namun hanya menyatakan ianya dirakam di sebuah taman awam.